spierzorg wijchen logo
My Image
spierzorg wijchen logo
sportmassage wijchen

Sportmassage

sportmassage wijchen

Mijn motto is: “zorg voor je spieren en neem tijd voor je spieren”

Heeft u spierpijn, hielspoor, een blessure of heeft u last van bijvoorbeeld vastzittende spieren, hoofdpijn, nek-/en schouderklachten, stress of even lekker je spieren los laten masseren als start van een vakantie of na een intensieve werkweek.
Vraag naar de mogelijkheden voor jou en maak een afspraak.

Sportmassage is een stevige massage, die de doorbloeding verbetert. Deze massage is erop gericht om de algehele conditie in stand te houden of te bevorderen. 

Sportmassage Ingrid Laheij

Sportmassage is effectief voor iedereen, sporter of geen sporter. Met sportmassage kan je je prestaties verbeteren en gaat het herstel sneller. Sportmassage houdt de spieren in conditie en voorkomt overbelasting, spierpijn en kramp.
Het zorgt ervoor dat je afvalstoffen beter en sneller worden afgevoerd, zodat er geen ophoping van afvalstoffen, oftewel spierknopen ontstaan. Daarnaast draagt het ook bij om de vorming van littekenweefsel na een blessure te verminderen of zelfs te voorkomen.

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Deze massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Daarnaast biedt Spierzorgwijchen ontspanningsmassage, hierbij wordt minder druk uitgeoefend op het lichaam en zal de massage minder stevig zijn. De klassieke ontspanningsmassage is een rustige variant op de sportmassage. Het is een rustgevende massagebehandeling met als doel ontspanning te bevorderen.

Drink water na een massage!

Waarom is water goed voor je na een massage? Een massage bevordert de afvoer van afvalstoffen. Water helpt de vrijgekomen afvalstoffen via de nieren en de blaas te verwijderen uit je lichaam. Je hebt dus meer profijt van je massage als je water drinkt. Dit hoeven heus geen liters te zijn, één tot twee glazen na (en eventueel ook voor) een massage is voldoende.

Kwaliteit en hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel en dit zie je ook terug in mijn werkwijze en in mijn praktijk.
Mijn praktijk is gevestigd op Saltshof 10-02 in Wijchen, waar ik nauw samenwerk met Fyzik fysiotherapie.

Sportmassagepraktijk Spierzorg in wijchen

Praktijk

Saltshof 10-02
6604 AE Wijchen

Spierzorg wijchen Sportmassage

Contact

Tel: 06 10 32 60 74
Mail: blabla

Spierzorg wijchen Sportmassage

Praktijk

Saltshof 10-02
6604 AE Wijchen

Contact

Tel: 06 10 32 60 74
Mail: blabla