spierzorg wijchen logo
My Image
spierzorg wijchen logo
sportmassage wijchen

Over Ingrid Laheij

Wat kan ik met sportmassage voor jou betekenen?

Ingrid Laheij (1973) is mijn naam en ik ben sinds 2013 gediplomeerd sportmasseur, tevens lid en geregistreerd licentiehouder bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Daarnaast heb ik aanvullende diploma’s voor medical taping, bandageren, stoelmassage en ontspanningsmassage.
Mijn behandellocatie is gevestigd aan Saltshof 1002 te Wijchen. Het is geen toeval dat mijn praktijk zich in hetzelfde pand bevindt als fysiotherapie Fyzik. Door de unieke samenwerking met fysiotherapie is er meer ruimte voor het optimaliseren van jouw behandel- en hersteltraject.

Ingrid Laheij Wijchen

Zelf ben ik sportief. Ik heb fanatiek gehockeyd en nu ben ik een fervent skiër en fietser.
Uit ervaring weet ik dus wat sportmassage met je kan doen. Als persoon ben ik enthousiast, kan ik goed luisteren en sluit ik aan bij jouw wensen.

Voor wie kan ik er zijn?

Een gezonde levensstijl is belangrijk in onze steeds drukker wordende maatschappij. Spierzorgwijchen is een integere dienstverlenende praktijk met als doel de vitaliteit van sporters en niet-sporters te vergroten. Sport en onze dagelijkse bezigheden hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam. Bij mij staat de mens met zijn of haar klacht centraal. Het gaat om jouw welbevinden. Sportmassage is daarom voor iedereen zinvol en draagt bij aan een gezonde levensstijl.
Mijn motto is niet voor niets: “zorg voor je spieren en neem tijd voor je spieren”.

Ervaring

Als sportmasseur heb ik sporters van sportclubs en deelnemers van grote sportevenementen behandeld, zoals de voetbalvereniging UHC Bergharen en de Nijmeegse Vierdaagse, Marikenloop en de Zevenheuvelenloop. Daarnaast ben ik als masseur werkzaam geweest bij Thermen Bussloo, een leerzame periode waar ik diverse massagetechnieken heb geleerd.
Bekijk referenties van recente behandelingen door mij op de pagina Referenties.

Spierzorgwijchen richt zich op sportmassage, medical taping behandelingen, stoelmassage, sportverzorging en advies. Zowel sporters als niet-sporters kunnen bij mij terecht voor:
Verbeteren van sportprestaties, voorkomen van klachten, bevorderen van herstel, stressvermindering, hooikoortsklachten, migraine en overige lichamelijke klachten. Daarnaast verzorg ik ontspanningsmassage ter ontspanning.

Sportmassage Ingrid Laheij

Praktijk

Saltshof 10-02
6604 AE Wijchen

Spierzorg wijchen Sportmassage

Contact

Tel: 06 10 32 60 74
Mail: blabla

Spierzorg wijchen Sportmassage

Praktijk

Saltshof 10-02
6604 AE Wijchen

Contact

Tel: 06 10 32 60 74
Mail: blabla