spierzorg wijchen logo
My Image
spierzorg wijchen logo
sportmassage wijchen

Referenties

Ingrid is een echte vakvrouw. Ze behandelt je problemen op adequate wijze. Ze heeft maar een paar woorden nodig en haar handen doen de rest. Ik heb haar leren kennen in de Vierdaagseweek. Ze heeft mij en een vriendin behandeld om er zo zorg voor te dragen dat wij de vierdaagse, pijnvrij en succesvol zouden uitlopen. Dat is beter dan goed gelukt. Persoonlijk denk ik dat ik het zonder haar heel moeilijk had gekregen en misschien wel... niet aan denken.
Ze heeft in ieder alle pijntjes en klachten voorafgaande aan een nieuwe vierdaagse dag elke keer opnieuw weten te behandelen en te elimineren of te verminderen.
Mijn dank daarvoor is enorm. Ik weet haar nu ook de rest van het jaar te vinden.
Ingrid bedankt!

Tanja uit Nijmegen


Twee weken voor mijn marathon kreeg ik erg veel last van pijnlijke bovenbeenspieren, overbelast? Paar dagen rustig aan doen was niet genoeg, de pijn bleef. Ik begon te twijfelen of ik die marathon nog wel kon lopen…en of ik niks kapot zou lopen. Gelukkig kon ik na een dag al terecht bij Ingrid. Zij stelde mij gerust dat het echt overbelasting was. Zij heeft rustige sportmassage toegepast om de afvalstoffen versneld af te voeren. Ze adviseerde ook om veel water te drinken om het af te voeren uit je lichaam. Ik liep ontspannen en zonder pijn weer naar buiten. Na nog een week rustig aan doen, heb ik de marathon in Enschede goed en schade vrij uitgelopen! Ingrid, bedankt!

Dimphy uit Cuijk


Ingrid heeft mijn hielspoor echt super behandeld, met speciale zooltjes merk ik niets meer van mijn hielspoor.
Ik ben erg blij met haar behandelingen en ik zou het zeker aanraden!

Henk uit Malden


Ben van de week weer bij je langs geweest. De verzuring is weer grotendeels uit mijn nek- en rugspieren en alles voelt weer soepeler.
Ook de arm die je getapet hebt, voelt er iets beter mee. Ik probeer het zolang mogelijk te laten zitten met oefeningen.

Marion uit Wijchen

Praktijk

Saltshof 10-02
6604 AE Wijchen

Spierzorg wijchen Sportmassage

Contact

Tel: 06 10 32 60 74
Mail: blabla

Spierzorg wijchen Sportmassage

Praktijk

Saltshof 10-02
6604 AE Wijchen

Contact

Tel: 06 10 32 60 74
Mail: blabla